PP Österåker om skolan

skola

Det är förvånande att höra det ena partiets utspel efter det andra göra utspel om skolan. Alla glömmer de dock att prata om grundläggande värderingar och pedagogik. Låt Österåker vara en kommun i framkant! Det är dags att på allvar anpassa skolan till den verklighet vi lever i. Läraren ska inte vara en ensam bärande av sanningar utan vara en guide och en vuxen förebild. Det är dags att vi ersätter penna med en dator till varje elev. Idag är dagisbarn ute på nätet varje dag.
Detta är vi tvungna att göra då om vi ska möta upp Kunskapssamhället på allvar.
Vi måste öka lärartätheten för att minska de dagliga kränkningar som pågår på vara skolor.
Att drogtesta barn och ungdomar är vansinne! Om skolan vill ha frivilliga drogtester så ska de vara frivilliga. Det är de i realiteten inte idag.
Det är dags att sluta uppfostra våra barn att vara slavar under Microsoft! Det kostar oss miljoner i licenser och är inte pedagogiskt försvarbart. Vi ska fostra självtänkande människor. Extra skolpeng till skolor med fria programvaror.
Säg upp avtalen med STIM och spela fri musik så spar vi ännu mer pengar.

Rösta på Piratpartiet!

/Magnus G Bergström
Piratpartiet Österåker

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>