Fredrik ljuger igen!

FreddeJag blir såå trött när t.o.m statsministrar inte kan hålla sig till sanning. Läs denna debattartikel i DN och sen tänker du efter vad han påstår där! Att M skulle vara ett rättstatens och trygghetens parti. Att man inte går särintressen till mötes.. HA! jag säger bara IPRED… Snacka om att gå särintressen till mötes!

Mitt svar i kommentarerna blev så här: (320 tecken var max)

Hur kan du, Fredrik? Hur kan du rakryggat påstå att Moderaterna står för trygghet, rättstat och att ni inte går särintressen till mötes? Du ljuger! För att nämna några av lagar och avtal som är på gång eller redan införts under din tid som statsminister: IPRED, ACTA, Datalagringsdirkektivet, FRA, Drogtester på barn… alla är en grov kränkning! Ordet rättstat ska du, om du vill stå för det du gör i handling, byta till polisstat!
Piratpartiet agerar i handling! Inte i skitprat! RÖSTA PIRAT I HÖST

/Magnus G Bergström
Piratpartiet Österåker

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>