Hjälp oss att vinna valet!

Vi i kommungruppen behöver DIN hjälp!!!

Med kommungruppen menar jag vi som står på valsedeln för kommunalval 2010. Det är:

1. Magnus G Bergström
2. Fredrik Lejnell
3. Johan Agge
4. Bertil Lagerlund
5. Christer Jansson
6. Jan Gustavsson

Jag vill planera tillsammans med er en stategi som är bekväm att säga ja till. Som fungerar med familj och privatliv, men som samtidigt är effektiv och framåt! Jag vill att vi ska bli många i KF. Det skulle vara trist att inte komma in när jag vet att vi har en stor chans!

Det bor ca 2000 personer i Österåker i ålder 18-30 år. Vi blev Sveriges största parti bland väljarna i den åldersgruppen i EU-valet!
En parallell är att 2000 personer räckte förra kommunalvalet till att ta majoritet i KF!!

Så nu täcker jag lista upp saker som måste göras. Och då menar jag minimumkravet för att vi ska ha en chans!

1. Ta kontakt med gymnasieskolorna och fråga om vi kan bli inbjudna till deras debatter med de andra partierna. Och kolla om vi får komma dit och visa upp oss med ett bord med flyers och andra roliga giveaways..
2. Samma sak fast grundskolorna. Det är skolval i höst och att synas även där är oerhört viktigt även om de inte ger faktiska röster. Men eleverna pratar med varandra som pratar med någon över 18.
3. Planera Kanalens Dag. Den infaller sista söndagen i augusti. Vi har redan köpt plats! Det som ska göras är: beställa hem flyers, affischer, lite blädderex av bra böcker.  Jag har varit i kontakt med PPs styrelse för att få någon eller några från riksdagsgruppen att närvara under evenemanget!
4. Det ska köpas in gas till ballonger och ett schema ska sättas upp för när man kan vara närvarande.
5. Planera in några affischrundor i kommunen.
Leta upp ett billigt tryckeri till våra lokala flyers.
Planera in flyersutdelningar. Dessa måste komma med ökad frekvens ju närmare valet kommer. När det är två veckor kvar och fram till valet måste vi vara på torget i princip varje dag!!!

Som ni förstår går detta omöjligt att göra ensam!!!  Detta berg flyttar vi inte på ensam!

Vad gäller ekonomi så har jag varit i kontakt med både styrelsen och med kampanjledaren och pratat om behovet av pengar.
Men förvänta er inte en flod eller ens en stril med pengar därifrån. Utan vi är beroende av donationer! Hjälp till här! Man måste inte donera själv. Jag och Fredrik donerar tex massa pengar till PP varje år redan som det är. Men jag kommer att skjuta över min nuvarande 100-kr donation varje månad från PP-riks till PP Österåker!!!

Om man får 10 polare att donera 10 kr i månaden är det 100 kr… 100 kr x oss= 600 kr… Det skulle räcka till 700-1000 lokala flyers… (riksflyers är gratis)
Gå in på vår blogg: osteraker.piratpartiet.se och se hur du kan bidra ekonomiskt!

Så… Vad på denna lista kan DU tänkas hjälpa till med?


Magnus G Bergström
Piratpartiet Österåker & Vice Valkretsledare Norrort Stockholm
Ordförande PiratLAN Sthlm
Guldpirat
magnus.g.bergstrom@piratpartiet.se
070-557 01 12

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>