Från Jan Gustafsson

Hej Magnus, Fredrik, Johan och Christer (PP)

Tack jag ska gå in på Österåkersbloggen. Vill meddela att jag under senaste veckan stoppat ”Flyers” i samtliga brevlådor (Flerfamiljshus) från Idrottshallen ned till rondellen utmed Norrgårdsvägen. Inledde med att ”Lappa” alla bilarna vid Företagsmässan i Idrottshallen inklusive utanför Alceahuset (Kommunalhuset). Vidare i husen från Bergagården upp till husen utmed Norrgårdsvägen. Därtill i själva centrum med Bergavägen – Storängsvägen. I de trapphus som jag inte kom in ”Lappade” jag bilarna på parkeringarna utanför hyreshusen med Flyers. Det tog mig några timmar i stället för att motionera i skogen. Väntar nu med ”Påfyllning” av fler ”Flyers.” Har sparat en del för att delas ut tillsammans med det särskilda blad som Magnus och jag har tagit fram med särskild ”Österåkersprofil.” Lämpligt att vi gör en gemensam insats t.ex. den 22 maj. Intressanta områden är Köpcentrat utmed Rallavägen och Favoriten i Margretelund för att sätta ”Flyers” på parkerade bilar. Vidare bör vi göra en förnyad insats utanför Ica i centrala Åkersberga samt i parkeringshusen. På andra sidan Stationsvägen ned till Kanalen finns många flerbostäder och bilar att förse med ”Flyers.”

Vi bör kanske komma överens om att träffas för att diskutera gemensamma frågor för effektiv informationsspridning.

Bästa hälsning
Jan Gustafsson

Kommentarer

Companion skrev

Jag har nu skickat ett mail till dig Jan. Där vill jag att du klickar på länken! Då har du en egen inloggning så att du på så sätt kan skriva under på ett bättre sätt att det är du som gjort inlägget.

/m

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>